top of page

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Po oddaji naročila prejme kupec na svoj elektronski naslov potrdilo o oddaji naročila. Morebitne preklice naročil lahko kupec v roku 2 ur sporoči na elektronski naslov prodajalca info@angelcare.si.

 
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem sklenjena.
Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov prodajalca. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu prodajalca.

Prodajalec odpošlje naročene izdelke v roku . Kupec praviloma prejme naročeno pošiljko v roku  od 1 do 3 delovnih dni oziroma največ 5 dni po oddaji naročila.

V primeru, da je naročen izdelek pošel in ga ni več na zalogi, bo kupec o predvidenem roku dobave obveščen preko elektronske pošte.

DOSTAVA

Za naročilo nad vrednostjo 75,00 EUR z DDV vam poštnine ne bomo zaračunali.
Za naročila manjša kot 75,00 EUR z DDV zaračunamo dostavo v Sloveniji in pakiranje v znesku 3,80 EUR ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila.
Večina izdelkov naše skladišče zapusti naslednji delovni dan po prejetem naročilu. Lahko se zgodi, da je izdelek, katerega ste naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili preko elektronske pošte ali kako drugače obvestili o poteku naročila.

Ponovno pošiljanje

V primeru, da pošiljke ne prevzamete, zaračunavamo vračilo in ponovno pošiljanje pošiljke, po ceniku Pošte Slovenije (7,40€).

Zavrnitev prevzema pošiljke ali neprevzete pošiljke

V primeru, da pošiljke ne prevzamete oziroma zavrnete prevzem le te, ste dolžni kriti stroške, ki so nastali. V primeru večjega naročila vas bomo o roku dobave posebej obvestili.
 
Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

NAČINI PLAČILA

Vse cene v spletni trgovini PET d.o.o. vsebujejo DDV in veljajo na dan naročila. PET d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.
Cene in pogoji naročila veljajo izkjučno za naročila preko spletne trgovine.
 
V naši spletni trgovini je možno plačilo na naslednje načine:

  • Plačilo z nakazilom na transakcijski račun

Številka našega transakcijskega računa je: SI56 6100 0000 0478 363

  • Plačilo po predračunu

Predračun prejmete ob spletnem naročilu, ko označite plačilo po predračunu. Vrednost predračuna nakažete na naš transakcijski račun SI56 6100 0000 0478 363. Zaradi hitrejše izvedbe naročila nam potrdilo plačila lahko pošljete na naš elektronski naslov info@ninanana.com

  • Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju plačate naročeno blago prinašalcu, ki vam prinese paket. Če ob dostavi ni nikogar, vam prinašalec pusti obvestilo.
POZOR! Za vsa plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije zaračunala pošiljanje vašega plačanega zneska nazaj k nam v vrednosti cca. 5% vrednosti plačila.

  • Plačilo ob osebnem prevzemu

Naročene izdelke lahko prevzamete v naši poslovalnici PET d.o.o., Celovška 172, 1000 LJUBLJANA. Izdelke lahko plačate z gotovino, kreditno ali plačilno kartico.​

SPREMEMBA PODATKOV NA NAROČILU  IN STORNACIJA

Naknadna zamenjava podatkov na računu ni mogoča. Storniranje računa in izdaja računa z novimi podatki se zaračuna v vrednosti 10,00 EUR z DDV.
Stornacija naročila je možna, dokler naročilo ni pripravljeno za odpremo do kupca.

ODSTOP OD POGODBE

(1) Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Pri pogodbah o življenjskem zavarovanju, sklenjenih na daljavo in pogodbah sklenjenih na daljavo, ki zadevajo osebna pokojninska zavarovanja, je ta rok 30 dni. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

(2) Če je podjetje v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena tega zakona, teče rok za uveljavljanje pravice iz prvega odstavka tega člena pri dobavi blaga od dneva, ko je potrošnik sprejel blago, pri opravljanju storitev pa z dnem sklenitve pogodbe ali z dnem, ko je podjetje izpolnilo to obveznost, če je bila ta obveznost izpolnjena po sklenitvi pogodbe.

(3) Če podjetje izpolni svojo obveznost iz 43.c člena po dobavi blaga, začne teči petnajstdnevni rok za odstop od pogodbe naslednji dan po dnevu izpolnitve te obveznosti, če še ni pretekel rok treh mesecev iz naslednjega odstavka.

(4) Če podjetje ni v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena tega zakona, traja rok za odstop od pogodbe tri mesece. Ta rok začne teči pri dobavi blaga od dneva, ko je potrošnik sprejel blago, pri opravljanju storitev pa z dnem sklenitve pogodbe. S potekom tega roka ugasne pravica potrošnika, da od pogodbe odstopi.

(5) Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe iz prvega odstavka tega člena:
   1. pri pogodbah, katerih predmet je blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od nihanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe, kot npr. pri pogodbah o storitvah v zvezi z devizami, instrumenti denarnega trga, prenosljivimi vrednostnimi papirji, deleži v kolektivnih naložbenih podjemih, finančnimi terminskimi pogodbami, vključno z enakovrednimi instrumenti z gotovinskim plačilom, terminskimi pogodbami o obrestni meri, obrestnimi in valutnimi zamenjavami ter zamenjavami na podlagi delnic ali delniškega indeksa, ter opcijami za nakup ali prodajo kateregakoli navedenega instrumenta, vključno z enakovrednimi instrumenti z gotovinskim plačilom;
   2. pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe;
   3. pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat;
   4. pri pogodbah o dobavi časopisov, revij in periodičnih publikacij;
   5. pri pogodbah za igre na srečo in storitvah loterije;
   6. pri zavarovalnih pogodbah za potovanje in prtljago ali podobnih kratkoročnih zavarovalnih pogodbah z veljavnostjo, krajšo od enega meseca.

(6) Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, razen v primeru iz petega odstavka naslednjega člena.

VARNOSTNA POLITIKA

Ponudnika, PET d.o.o. (maloprodaja) in Asinus d.o.o. (veleprodaja) se zavezujeta k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov.
Le-ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.
Podatki uporabnikov spletnega nakupovalnega centra v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi (razen v primeru ugotovljene zlorabe štampiljke bodo podatki poslani pristojnemu državnemu organu).
S potrošnikom bo ponudnik stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če ponudnik temu izrecno ne nasprotuje.
Če imate več vprašanj o varovanju podatkov nam lahko zastavite tudi dodatna vprašanja. Ponudnik spletne trgovine PET d.o.o. lahko v primeru suma zlorabe storitev ali izdelkov zahteva dodatna dokazila za izvedbo naročila ali pa celo zavrne izdelavo.

POGOJI POSLOVANJA

Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati pričujoče Pogoje poslovanja.
Z uporabo te spletne strani izrazite svoje strinjanje s pričujočimi Pogoji poslovanja.
Če se s Pogoji poslovanja ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabite spletne strani.
Zavedati se morate, da je vse, kar boste videli ali prebrali na tej strani, zaščiteno kot industrijska lastnina, če ni drugače navedeno in da smete njeno vsebino uporabiti samo v skladu s temi Pogoji poslovanja.
Slike in vzorci odtisov so last Asinus d.o.o./Pet d.o.o. ali pa imata Asinus d.o.o./Pet d.o.o dovoljenje za njihovo uporabo. Uporaba pričujočih slik in vzorcev z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi Pogoji.
Vsaka nepooblaščena uporaba vzorcev lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij. sinus d.o.o./Pet d.o.o ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te strani.
To stran uporabljajte ali po njej brskajte na lastno odgovornost.
Niti Asinus d.o.o.,Pet d.o.o, oz niti katerakoli druga oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, izdelavi ali posredovanju te strani, ne more biti odgovorna za povračilo kakršnekoli neposredne, posredne, naključne ali posledične škode oziroma plačilo globe zaradi vašega obiska te strani ali njene uporabe.
Ne da bi kakorkoli omejevalo zgoraj navedeno, bo veljalo, da vam je vse, kar se nahaja na tej strani, posredovano "takšno, kot je" brez kakršnekoli izrecne ali zakonsko predpisane garancije, kar velja tudi za garancije za tržljivost blaga, njegovo ustreznost za določen namen ali nekršenje pravic drugih.
PET d.o.o. in Asinus d.o.o. ne prevzemata tudi nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe vaše računalniške opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, tekstov, slik in video ali avdio gradiv iz te strani. Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja Asinus d.o.o. ali PET d.o.o. oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani. Asinus d.o.o. ali PET d.o.o. ni preveril vseh strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovoren za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Pri vseh vaših povezavah z drugimi spletnimi stranmi ali mesti nosite sami celotno tveganje.
PET d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče Pogoje poslovanja z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije Pogojev poslovanja so zavezujoče za vas in zato morate periodično obiskovati to stran, da preverite tekoče veljavne pogoje, ki so zavezujoči za vas. Kodeksi ravnanja družb Asinus d.o.o. in PET d.o.o. v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu so na spletni strani Ministrstva za gospodarstvo ( www.mg.gov.si ).
         

PIŠKOTKI

Google Analytics - do 2 leti
GoAffPro - 1 teden

bottom of page