top of page

Dostava in vračila

DOSTAVA

Za naročilo nad vrednostjo 75,00 EUR z DDV vam poštnine ne bomo zaračunali. Za naročila manjša kot 75,00 EUR z DDV zaračunamo dostavo v Sloveniji in pakiranje v znesku 3,80 EUR ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila. Večina izdelkov naše skladišče zapusti naslednji delovni dan po prejetem naročilu. Lahko se zgodi, da je izdelek, katerega ste naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili preko elektronske pošte ali kako drugače obvestili o poteku naročila.

Ponovno pošiljanje

V primeru, da pošiljke ne prevzamete, zaračunavamo vračilo in ponovno pošiljanje pošiljke, po ceniku Pošte Slovenije (7,40€).

Zavrnitev prevzema pošiljke ali neprevzete pošiljke

V primeru, da pošiljke ne prevzamete oziroma zavrnete prevzem le te, ste dolžni kriti stroške, ki so nastali. V primeru večjega naročila vas bomo o roku dobave posebej obvestili. Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

VRAČILA IN ZAMENJAVE

Skladno z zakonodajo, ima potrošnik pri pogodbah sklenjenih na daljavo pravico, da v 15 dneh sporoči, da odstopa od prodajne pogodbe. 

Kupec je odgovoren za neposreden strošek vračila blaga.

Zamenjave so možne zgolj za izdelke v neodprti originalni emblaži.

bottom of page