Ali lahko otroka položim direktno na senzorske plošče?

Nikakor ne. Otroka položite normalno v posteljico. Senzorske plošče so nameščene pod vzmetnico, tako da jih otrok ne čuti.

 

Kaj se zgodi, če se otrok med spanjem premakne stran od senzorske plošče?

Ni nobenih težav. Senzorski plošči se na Angelcare napravah lahko nastavljajo na različno občutljivost. Če se vam je slučajno sprožil lažni alarm, najprej preverite, ali ste senzorski plošči ustrezno namestili glede na površino posteljice in ali ste izbrali ustrezno nastavitev občutljivosti senzorskih plošč glede na debelino vzmetnice in težo vašega malčka.

 

Posteljno dno je sestavljeno iz letvic. Ali vseeno lahko uporabljam senzorski plošči?

Seveda, a na letvice položite vezano ploščo debeline približno 6 mm v velikosti 33x33 cm za eno ploščo. S tem zmanjšate vibracije (elastičnost) senzorskih plošč pri zaznavanju premikanja. S tem načinom obe plošči postaneta še bolj občutljivi na premikanje oziroma dihanje.

 

Ali lahko senzorske plošče zaznavajo premikanje otroka ne glede na vrsto vzmetnice?

Angelcare naprave zaznavajo premikanje na vseh standardnih vzmetnicah ne glede na debelino. Težava nastane pri vzmetnicah iz spominske pene, ki so debelejše.

 

Kaj se zgodi, če zmanjka elektrike v električnem omrežju?

Angelcare naprave samostojno preklopijo na uporabo baterijskih vložkov. Poskrbeti morate le, da so baterijski vložki izpravni. Indikator stanja baterij vam javlja, kdaj je potrebno baterijske vložke zamenjati.

 

Kako pravilno namestim senzorski plošči?

Senzorski plošči namestimo pod vzmetnico na način, da je sprintan logotip Angelcare obrnjen navzgor in ne proti ležišču.

 

Ali lahko svojo napravo Angelcare uporabljam kjerkoli po svetu?

Različne države imajo različne frekvence delovanja in uporabljajo različne vrste adapterjev za električne vtičnice. Kakorkoli v državah EU se načeloma uporablja enaka frekvenca in adapterji, v ZDA in UK pa naprave za v EU ne bodo delovale.

 

Je možno kupiti samo starševsko ali otroško enoto, v primeru da se jo poškodovala ali izgubila?

Seveda, vsak posamezen kos naprave Angelcare se lahko dokupi. Če se pokvari ena od enot v garancijskem roku, se zamenja brezplačno, v drugem primeru pa jo je potrebno plačati.

 

Kaj storiti v primeru lažnega alarma?

Lažni alarm sredi noči je precej neprijetno doživetje za vsakega starša. Če se to zgodi, je treba najprej preveriti nastavitve, in sicer ali so senzorske plošče nameščene skladno z navodili za uporabo, je občutljivost senzorskih plošč primerno nastavljena, uporabljate kvalitetno vzmetnico in njeno debelino ... Če se vam kljub temu vklapljajo lažni alarmi, kontaktirajte vašega prodajalca.

 

Koliko časa lahko uporabljam Angelcare napravo?

Raziskave kažejo, da je povprečna uporaba Angelcare naprav približno 24 mesecev. Pri tem je potrebno ustrezno nastaviti občutljivost senzorskih plošč. Če kasneje ne želite več nadzirati premikanja otroka, lahko še naprej uporabljate le funkcije za nadzor zvoka/slike.

 

Imamo dvojčke. Kateri model Angelcare predlagate?

Če dvojčka spita v isti sobi, predlagamo eno Angelcare napravo, ki nadzira zvok/sliko ter dihanje, poleg le-te pa še eno Angelcare napravo, ki nadzira samo dihanje. Nikakor pa ni možno nadzirati dveh otrok v isti posteljici, ker bo naprava zaznavala dihanje enega, četudi se drugi ne premika ali ne diha. Torej uporablja se lahko ena naprava in dve senzorski plošči v eni posteljici za enega otroka.

 

Ali je možno funkcijo premikanja izklopiti?

Pri napravah, ki zaznavajo premikanje in zvok/sliko, je možno spreminjati način delovanja. Kontrolirate lahko le premikanje, le zvok, le sliko ali vse hkrati. Odvisno od vaših potreb in želja.

 

Ali lahko uporabljamo v istem domu dve Angelcare napravi hkrati?

Lahko. Potrebno je samo paziti, da so senzorski plošči in kameri oddaljeni druga od druge vsaj 2 metra.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke, na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih